onsdag 5 januari 2011

Det meningslösa i

att klaga över att sladdarna är försvunna. Nu är sladden till kameran borta, förut envisades jag att ta kort med min telefon och den sladden var borta i en evighet. Nu sitter den där den ska. Nu envisas jag med att ta kort med kameran och den sladden är spårlöst borta.

Nu har jag äntligen tränat på att ha hunden framför hundpulkan med barnet i och att jag går bakom med mig själv fäst i pulkan. Det svåra är att få shanti att dra pulkan utan att jag är brevid henne.
Och att hon inte helt plödsligt kommer på att hon är nödig och hoppar upp på snövallen och Mommo far som en vante.  Men det gick bra och den lyckan i bröstet när hunden drar för glatta livet och barnet utstöter små förtjusta rop, den lyckan är helt underbar.
Det kommer vara supermäktigt när vi sticker ut med skidorna första gången.

Som sagt
bidbevis kommer
kanske framåt sommaren

4 kommentarer:

 1. Kusinmamman Sandra5 januari 2011 20:11

  Tack för inspirationen till tårtan. Men hur länge ska man vispa äggvitorna egentligen? Fick den inte alls tjock? Är det bättre att vänta med sockret tro? Har aldrig gjort marängsmet förut så du får gärna ge mig tips på hur man gör till nästa gång.

  SvaraRadera
 2. du ska vispa tills vitorna är som en vit smet, vänd upp och ner på bunken så ska smeten sitta kvar. läs receptet så står allt där :)

  SvaraRadera
 3. Kusinmamman Sandra5 januari 2011 23:04

  Tack då vet jag till nästa gång. Nej det stod bara tjock smet men nu vet jag att det ska vara så tjockt så smeten sitter kvar. Man lär sig alltid något nytt.

  SvaraRadera
 4. förlåt syrran.... ja fick me mig sladden av nån jävla anledning. kom på de nu.... den ligger i borlänge så ring jonna så skickar hon den.

  SvaraRadera

 

yasmin lawsuit