söndag 25 juli 2010

30 års kalas



Mos Farbror fyllde 30 i går och vi var uppe och gratulerade. Farmor väntade in oss och vi åkte i skyfallet ut till Farsta. Vi köpte en kniv till matte och hade gjort iordning ett album med foton från när han inte fanns till när han själv sitter med sin nyfödde son. Raye och jag satt några kvällar och gick igenom det massiva berget av kort som Kenneth har tagit, Farfar som Mo aldrig kommer att träffa.



Vi gav Sandra en träningsdagbok som pepp inför Topploppet!!
Vi fick gott vin och god mat i glad familjs sällskap. Odjuret ville inte somna, det fanns för mycket att titta på så hon kämpade och kämpade för att vara med så länge som möjligt! Och hon lyckades till halv 11 innan hon kraschade.



Farmor skjutsade hem oss i skyfallet och det regnade så mycket så vi knappt såg vägen.
Lite läskigt.
Lilltrollet vaknade sur och jävlig precis när vi ville somna, halv 2 på natten. Och bråkade och rivdes till halv 4. Sen vaknade hon igen vid halv 8 men då lyckades vi förhandla fram en sov morgon så vi fick sova några timmar till
Stackars , stackars föräldrar som inte får sova ordentligt. Vi var helt slut.
Det händer ju nästan aldrig så jag förstår föräldrar som går sönder.



För man måste sova!
Tack gud.
Vi hade tänkt prova att springa i hagaparken men vi gav oss av hemåt, pontus ringde och dom skulle komma förbi oss innan resan ner till skåne.
Tack kusinerna för en trevlig Kväll och Tack taxi farmor!!

1 kommentar:

  1. Tack så mycket själva!! Det var så kul att ni kom! Verkligen supertrevligt, måste vi göra om snart igen!!Tack även så mycket för min present, så bra! Matte hälsar och tackar så mycket, helt perfekta presenter till oss båda!!
    Ja vi kör Hagaparken så fort vi kan, känns skönt att få pröva på lite innan.
    Vi hörs snart igen!
    Kram

    SvaraRadera

 

yasmin lawsuit