fredag 1 januari 2010

Moes första nyår


Fröken började sitt första nyår med ett leende. Vi mös mycket och länge.

Sen var det dags att prova nyårsstassen som bestod i en grå siden kläning med tyll och ett rosa pannband med en rosa ros. Mo var inte riktigt överens med klänningen men hon var ändå söt som socker.

Hon fick nytta av Malins present en mobil som vi gjorde en egen variant av och hängde upp ovanför sittern som stod på bordet. Då kunde hon vara med och ändå pyssla med sitt; hälsa på spindelapan, pandan och den vita elefanten.

Det blev så fint med maten, ljusen , barnet och musiken. Precis när vi satt oss ner för att äta bestämmer sig Mo för att hon inte längre har någonting att säja apan, pandan eller elefanten längre. Och brölar i stället. Hon hittar ständigt nya register.

Så det är klart att hon får sitta med vid bordet. Hon var inte direkt imponerad av det hon såg, så hon gastade en stund och somnade sen snällt i famnen.


Vaknade upp lagom till 12 slaget och vi gick ut på vår farstu och det var jätteskönt att vara en meter från värmen. Det slutade med att vi drack kaffe och var ute en hel timme i snön och hon var vaken nästan hela tiden

Gott nytt 2010!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 

yasmin lawsuit