söndag 31 oktober 2010

Söndagar med Mo


Det lilla livet vaknade 7 i vanlig ordning och det var inte förrän vi hade ätit frukost i sängen i godan ro och drönat lite som jag insåg att klockan skulle ställas tillbaka, så istället för att klockan var 9 så var hon 8. åh, tänk om det var så jämt. En bonus timme. Jag kastade skräp, handlade bakprylar på willys och hämtade upp traderpaket. Äntligen en popoverall som inte kostade skjortan.

Träffade upp pam och frej på spåret och gick 1 min och sprang 1 min runt på 3,3an. Jag var lagom uppvärmd så jag beslutade mig för att springa samma runda enasm när vi var klara. Det var ett helt chockartat beslut. Tänkte på det på vägen hem, att det skulle ha varit helt otänkbart för inte så länge sen. och frivilligt dessutom.


Plockade mossa till ljusstaken.
Tidigt tycker ni? Inte en dag försent tycker jag.

3 kommentarer:

  1. Nu snart så är det torsdag,då kommer vi på en fika kram mormor

    SvaraRadera
  2. hahaha söt du e mamma! Ni är välkomna, jag slutar 14 och pappan e hemma så det är bara komma när andan faller på!

    SvaraRadera
  3. Nemen det är till första advent man tar in mossa det är ju första november nu,det var ganska tidigt,med å andra sidan så kan man ta bort julen tidigare i stället så det jämnar nog ut sig.Ska bli såå roligt att träffa er så snart,va bra att du har fått en liten husfröken som kan hjälpa dig i köket.kramar mamma vi köper med något smaskigt till kaffet.tusen pussar o tusen kramar

    SvaraRadera

 

yasmin lawsuit