måndag 2 januari 2012

Mellandags rea

Första gången på säkert 10 år. Jag hade bestämd mig för en helt ny outfit. Det började bra runt tiosnåret på gina tricot och jag lyckas landa en svart (!) tröjja för 99 rikdaler. Vidare så hamnade jag på lindex och provade bhs. Jag har inte sett en ny sen stan brann. Mo lekte i hytterna och tittade på sig själv i spegeln.
Ingen i hela affären passade. Drog i ett par likadana röda plyschbyxor som jag köpte i ume när pontus gifte sig, 2005? vidare på HM så står jag och fingrar på en babyrosa munkjacka. Allvarligt Yeska, allvarligt? Du är 40, inte 12. Jag släppte den motvilligt när jag insåg att jag såg ut som barbapappa. På kappahl sa Mo försiktigt, Hungrig mamma och hjärtat brast och vi sprang och köpte pizza direkt. Sen ett par fotbollsstrumpor på Intersport ( why? Why?)  Fyndade på nån annan sportaffär ett uppdaterat helly hansen ställ, likadant som det jag köpte för 8 år sen.fast tröjjan var rosa. Modigt .
Sen gick jag ett helt varv till och det hände ingenting, kollade grisar i leksaksaffären sen somnade Mo och jag gjorde 3 snabba klipp, schampoo och balsam för 400 spänn! Inga röda lappar där inte. Men har man som jag en flaska i ett helt år så kan den man köper få kosta, eller? Sen ett fodral till min födelsedagspresent och ett skal till min telefon.
Inga byxor, inga skor men jävligt mycket fattigare.

1 kommentar:

  1. va fiin mo är i sin färgglada jumper hoppas nu att vi får ett fint 2012, kramar mamma

    SvaraRadera

 

yasmin lawsuit