söndag 1 januari 2012

God Jul och Gott Nytt!


På juldagen fick då Mormor äntligen peppra barnet med paket. Men först var hon tvungen att ta av sig jackan och sätta sig ner innan hon ens fick närma sig julklappspåsen. Att det ska vara så svårt att trimma sin gamla mamma. Det kräver list och taktik och ibland peka med hela handen och ryta ifrån tårna.
Det var första gången det blev en smidig entre. Mo satt i mitt knä tills hon tröttnade på det och efter en stund klättrede upp i Mormors knä. Puh , vi slapp 45 minuter gråt.
Nonie tränade Patrik att ge henne massor av godis. Hon lyckades att träns upp honom till en godismaskin på 2 röda sekunder.
Fjunet orkade inte hela vägen fram, efter räksmörgåsen vid niosnåret kastade hon in handuken och vi hade inte hjärta att dra upp henne till 12 slaget
Vi fick titta på fyrverkerierna själva
Nonie satte sig på en stol och tjurade när vi inte gjorde plats åt henne i soffan. Sen fnös hon och gick och la sig i sängen. Pappan var otroligt fin i sin sotarmössa och skjortan. Han älskar sin lila skjorta som skiftar i svart och lila. Han säjer det varje gång han tar på sig den. Titta, den skiftar i lila säjer han nöjd. En gång om året i åtta år. Kanske dags för en uppdatering på skjortfronten 2012.
Fast han är ju väldigt fin i den förståss..

1 kommentar:

  1. Gott nytt år och tack för senast ,det var jättetrevligt,tack för god mat,jag tyckte att jag skötte mig väldigt bra med julklapparna,Mo öppnade i lagom takt.kramar o pussar.

    SvaraRadera

 

yasmin lawsuit