lördag 24 oktober 2009

Girlys


Jag trodde Lolls skämtade när hon sa att dom skulle vara i Strängnäs till 11. Ringde på morgonen och då var dom redan på väg. Såg att min hund hade kräks under natten och väckte Rasmus så att han kunde ta upp den. Kunde inte låta bli att titta på den när jag gick förbi och blev så äckelmagad att jag fick upp min frukost och spydde ner hela toan.
Så fort jag tittade ner för att torka upp så kräktes jag igen.
Det tog ett tag att samla mig sen var det bara att kasta mig in i bilen för att hämta flickorna utanför Bokia.
Först så fikade vi och jag fick massor av nya tidningar, Lollo gjorde handmassage och fixade mina naglar och fötterna fick sig fotbad under tiden. Sen var det dags för fotmassage och det var jätteskönt trots beröringspanik och jag tycker att fötter är det vidrigaste. Det tycker även Camilla, hon var jättetapper trots mina illvrål när hon tittade på dom. Vi käkade fantastiska hamburgare till lunch som Camilla lagade medan Lolls klippte mitt hår och gjorde en skön frisyr.
Vi öppnade skumpa och dom sminkade mig till en liten panda.
Camilla försa sig och jag förstod att vi skulle fota. Lollo drar fram sin farmors gamla syntetnattlinne i turkos plisserat tyg. Hjälp mig!
Jag skrek hysteriskt medan vi fotade och vi lyssnade på gamla hits och jag hade behövt en rejäl fylla för att göra dräkten rättvisa.
Vi blev skräckslagna när Rasmus klev in genom dörren och då skrek vi allihop i kör. Jag skrek högst för jag ville inte att han skulle se mig i vansinneskreationen.
Det ska bli kul att se bilderna.
Jag skjutsade dom till tåget och nu ligger jag och vilar upp mig efter en jättehärlig dag.

1 kommentar:

  1. hahahah, Du har jätte fina fötter Yeskan. Snart kommer fotona, kram kram

    SvaraRadera

 

yasmin lawsuit